Κονσόλα Mίξης Soundcraft Notepad-12FX


Ένας τέλειος σύντροφος για ήχο υψηλής ποιότητας και δημιουργικό έλεγχο!

Το Soundcraft Notepad-12FX είναι μία ισχυρή κονσόλα μίξης ήχου που σχεδιάστηκε για να παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου και ασυναγώνιστη ευελιξία. Είτε είστε μουσικός, δημιουργός περιεχομένου ή απλώς λάτρης του ήχου, αυτή η συσκευή θα επανασχεδιάσει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και αλληλεπιδράτε με τον ήχο.

Συμπαγής σχεδιασμός

Ο συμπαγής σχεδιασμός δεν θυσιάζει τη λειτουργικότητα, παρέχοντάς σας μια εντυπωσιακή γκάμα ελέγχων και επιλογών στα δάχτυλά σας. Από την ολοκληρωμένη ισοσταθμιστική και τις ευέλικτες δυνατότητες δρομολόγησης έως την ενσωματωμένη μονάδα εφέ, αυτή η κονσόλα επιτρέπει να διαμορφώνετε τον ήχο σας με ακρίβεια και ευελιξία.

Η συνδεσιμότητα είναι καθοριστική, και το Notepad-12FX 12 προσφέρει πληθώρα επιλογών. Με τις πολλαπλές εισόδους και εξόδους του, μπορείτε να ενσωματώσετε εύκολα τα αγαπημένα σας μικρόφωνα, μουσικά όργανα και άλλες ηχητικές συσκευές. Επιπλέον, η διεπαφή USB επιτρέπει άψογη σύνδεση με τον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή σας, επιτρέποντας απρόσκοπτη εγγραφή, μίξη και μετάδοση.


Χαρακτηριστικά
Είδος: Κονσόλα
Τύπος: Αναλογικός
Αυτοενισχυόμενο: Όχι
Κανάλια: 10
Phantom Power: Όχι
Εφέ: Όχι
USB (για PC): Ναι
Είσοδοι XLR: 4
Bluetooth: Όχι
Headphones: Ναι
Ethernet: Όχι
RCA: Ναι


Λεπτομέρειες

  • Κατασκευαστής: Soundcraft
  • Μοντέλο: Notepad-12FX
  • SKU: 61834
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 195,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 157,26€