Τρόποι Αποστολής


1. ACS Courier (παράδοση στον χώρο σας)
Τα προϊόντα αποστέλλονται με την ACS ή Speedex Courier σε όλη την Ελλάδα. Η ελάχιστη χρέωση αποστολής είναι 3.50€ για δέματα έως 2 κιλά. Τα έξοδα μεταφοράς μεταβάλονται ανάλογα με το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας. Για να δείτε την αξία των μεταφορικών βάλτε τα είδη που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι αγορών.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ : Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την περιοχή σας και την ώρα υποβολής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση έλλειψης αποθέματος, ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με e-mail για τον τελικό χρόνο παράδοσης.


2. Παραλαβή από το κατάστημα

Στην περίπτωση που κατά την αγορά σας, επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Μενελάου 71, Σπάρτη Λακωνίας), θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας μας (όπως αναφέρονται στους τρόπους πληρωμής) και αφού λάβετε τηλεφωνική κλήση ή e-mail επιβεβαίωσης από εμάς ότι τα προϊόντα βρίσκονται στο κατάστημα και η παραγγελία σας είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε.