Επιστροφές - Αλλαγές


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους ή την επιστροφή των χρημάτων σας.


Επιστροφή Μη Ελαττωματικών Προϊόντων
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν, σας παρέχεται η δυνατότητα της επιστροφής εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών τότε η «Αφοί Αραχωβίτη Ο.Ε.» δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής.
Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον υπάλληλο Courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.
Σε κάθε περίπτωση το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφτηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές. Η συσκευασία του πρέπει να είναι η εργοστασιακή του προϊόντος  και φυσικά να είναι σε άριστη κατάσταση. Η συσκευασία πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα του προϊόντος  (π.χ. Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής, Φωτοτυπία αποκόμματος Courier, Δελτίο Επιστροφής).
Σε περίπτωση αντικατάστασης λόγω αλλαγής γνώμης ή λάθος εκτίμησης του πελάτη, μας αποστέλλει πίσω ο πελάτης το εν λόγω εμπόρευμα με ACS Courier και χρέωση της «Αφοί Αραχωβίτη Ο.Ε.» και αποστέλλουμε το νέο εμπόρευμα με χρέωση του πελάτη 5,20€, για δέματα έως 2 κιλά, ενώ για δέματα μεγαλύτερου βάρους επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η αξία του προϊόντος θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο πελάτης εντός 10 εργάσιμων ημερών, αφού πρώτα αφαιρεθεί η χρέωση των μεταφορικών εξόδων της επιστροφής που σε αυτή την περίπτωση είναι 2,60€ για δέματα έως 2 κιλά, ενώ για δέματα μεγαλύτερου βάρους επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών.


Συνοπτικά η επιστροφή ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τους εξής όρους:
•    Αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2731082861 ή 2731082877 ή αποστείλετε e-mail στην διεύθυνση sales@copy.com.gr αιτιολογώντας τον λόγο της επιστροφής.
•    Αφού προχωρήσουμε σε συμφωνία, η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 10 εργασίμων ημερών από την ημέρα παραλαβής από τον πελάτη.
•    Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
•    Η συσκευασία να είναι σε άριστη κατάσταση.
•    Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής, Φωτοτυπία αποκόμματος Courier, Δελτίο Επιστροφής).
Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση (2,60€ για δέματα έως 2 κιλά ενώ για δέματα μεγαλύτερου βάρους η χρέωση θα μεταβάλεται αναλόγως-επικοινωνήστε μαζί μας).
Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «Αφοί Αραχωβίτη Ο.Ε.» πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας ή στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά κ.λπ. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και το κόστος αποστολής εκ νέου της παραγγελίας ή την κατάθεση της αξίας της σε τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 10 εργάσιμων ημερών. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.

Οι όροι επιστροφής ισχύουν και για προϊόντα που παραλήφθησαν από το κατάστημά μας Μενελάου 71, Σπάρτη Λακωνίας και είχαν αγοράστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή και θα επιστρέφει στον αποστολέα με δικά του έξοδα.