Οθόνη Philips V-Line LED 223V5LHSB/00 21.5"


Υπέροχες εικόνες LED σε ζωντανά χρώματα. Απολαύστε ζωντανές εικόνες LED σε αυτήν την οθόνη Philips. Εξοπλισμένη με λειτουργία SmartControl Lite, είναι μια σπουδαία επιλογή! Ζωντανές εικόνες κάθε φορά χάρη στην τεχνολογία LED για ζωντανά χρώματα, στο SmartContrast για λεπτομερή απόδοση του μαύρου και στο SmartControl Lite για εύκολο συντονισμό απόδοσης. Αποτελεί σπουδαία επιλογή χάρη στο μικρό μέγεθός της που προσφέρει εξοικονόμηση χώρου αλλά και στο στήριγμα VESA για απόλυτη ευελιξία.

Γενικά

  • Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.
  • Το SmartControl Lite είναι το επόμενης γενιάς λογισμικό ελέγχου οθόνης GUI που βασίζεται σε τρισδιάστατα εικονίδια. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν με ακρίβεια τις περισσότερες παραμέτρους της οθόνης με το ποντίκι, όπως το χρώμα, τη φωτεινότητα, τη βαθμονόμηση της οθόνης, τα πολυμέσα, τη διαχείριση αναγνωριστικών, κ.λπ.
  • To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και βίντεο ή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.
  • Οι οθόνες Philips με οπίσθιο φωτισμό LED δεν περιέχουν υδράργυρο, ο οποίος συγκαταλέγεται στις πιο τοξικές φυσικές ουσίες και είναι βλαβερός τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Έτσι, είναι φιλικές προς το περιβάλλον, από την κατασκευή μέχρι την απόρριψή τους.


Η οθόνη υπολογιστή Philips V-line 223V5LHSB/00 LED είναι ιδανική για τον χώρο εργασίας ή το σπίτι για την καθημερινή σας ψυχαγωγία.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής: PHILIPS
Σειρά προϊόντων: V Line
Μοντέλο: 223V5LHSB/00
Τεχνολογία: LED
Τεχνολογία 3D: Όχι
Θύρα DVI: Όχι
Θύρα FireWire: Όχι
Θύρα HDMI: 1 x HDMI
Θύρα USB: Όχι
Ηχείο(α): Όχι
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Kensington Lock Slot
Πρότυπα συμμόρφωσης: BSMI, Σήμανση CE, FCC Κλάση B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TUV/ISO 9241-307, cETLus, WEEE
Πρότυπο VESA: 100 x 100 mm
Είσοδος σήματος: VGA, HDMI
Έξοδος ήχου: Όχι

Κατανάλωση ενέργειας: 15.85 Watt
Μέγεθος οθόνης: 21.5" - widescreen
Aντίθεση εικόνας: 1000:1 / 10000000:1 (SmartContrast)
Απεικόνιση: 16:9
Αποκωδικοποιητές: Όχι
Γωνία Θέασης (Ορ./Κάθ.): 170 / 160
Δέκτης TV: Όχι
Βήμα κουκίδας: 0.248 mm
Περιβαλλοντικά πρότυπα: ENERGY STAR 6.0, EPEAT® Silver, RoHS, Χωρίς μόλυβδο, Χωρίς υδράργυρο
Πηγή τροφοδοσίας: AC 100/240 V ( 50/60 Hz )
Κλίση: -5/+20 μοίρες
Ρυθμός ανανέωσης: 60 Hz
Υποστήριξη χρώματος: 16.7 million colors
Φωτεινότητα εικόνας: 250 cd/m2
Χρώμα: Μαύρο
Βάρος: 2.61 kg
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 50.3 cm x 37.6 cm x 21.3 cm - με βάση
Εγγύηση: 2 years onsite

Λεπτομέρειες

  • Κατασκευαστής: Philips
  • Μοντέλο: 223V5LHSB/00
  • SKU: 22141
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 119,50€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 96,37€