Πολυμηχάνημα Samsung Xpress SL-M2875FD


Μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης

Όσο απαιτητική κι αν είναι η εργασία σας, ο Xpress M2875FD Series της Samsung σας παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα και σε μεγάλες ταχύτητες. Εξοικονομήστε χρόνο εκτυπώνοντας ακόμα και τα πιο περίπλοκα έγγραφα σε ταχύτητα μέχρι και 28 σελίδες το λεπτό (PPM), χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή 600 MHz και τη μνήμη 128 MB. Με επεξεργαστή Cortex-A5, ο εκτυπωτής αυτός είναι 25,6% ταχύτερος από τα προηγούμενα μοντέλα και κατά συνέπεια ένας από τους πιο γρήγορους εκτυπωτές της κατηγορίας του. Αυτό σημαίνει ότι σας βοηθάει να εργάζεστε πιο γρήγορα, να είστε πιο ευέλικτοι και φυσικά πιο αποδοτικοί.


Εντυπωσιάστε με την ποιότητα των εκτυπώσεων σας

Τώρα οι εντυπωσιακές εκτυπώσεις επαγγελματικού επιπέδου είναι προσιτές σε όλους. Ο Xpress M2875FD Series της Samsung παρέχει εκτυπώσεις μεγάλης ευκρίνειας που σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητες. Χάρη στην ανάλυση 4800 x 600 dpi και την τεχνολογία ReCP (Rendering Engine for Clean Page), απολαμβάνετε υψηλότερη απόδοση και ποιότητα, χωρίς να χρειάζεστε έναν ογκώδη εκτυπωτή. Κι επιπλέον, οι λειτουργίες βελτίωσης της ποιότητας σας χαρίζουν ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια, καθώς και μεγαλύτερη ευκρίνεια στην απόδοση των εικόνων και του κειμένου.
   

Εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης

Χάρη στη μέγιστη υψηλή ανάλυση έως 4800 x 600 dpi, οι περίπλοκες εικόνες και τα κείμενα με μικρή γραμματοσειρά εκτυπώνονται με ιδιαίτερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια.


Βελτίωση περιγραμμάτων

Με τη βελτίωση περιγραμμάτων, τα κείμενα αποτυπώνονται ακόμη πιο καθαρά και οι εικόνες πιο ζωντανές.
   

Εξαιρετική ποιότητα αντιγραφής και σάρωσης

Με το πολυμηχάνημα Xpress M2875FD Series της Samsung, απολαμβάνετε αντιγραφή και σάρωση υψηλών απαιτήσεων. Εξαιρετική απόδοση σημαίνει μεγάλη ευκρίνεια κειμένου και εικόνας και κατά συνέπεια κείμενα πολύ πιο ευανάγνωστα και εικόνες πολύ πιο ρεαλιστικές.
   

Βελτιώνει τις λεπτές γραμμές και τα κείμενα με μικρή γραμματοσειρά

Σε αντίθεση με άλλα πολυμηχανήματα, ο Xpress M2875FD Series της Samsung ανιχνεύει τις λεπτές γραμμές και τα κείμενα με μικρή γραμματοσειρά κατά τη σάρωση και την αντιγραφή. Η τεχνολογία De-ICE (De-Integrated Cavity Effect) μεγιστοποιεί τον όγκο του κειμένου που ανιχνεύεται, προσφέροντάς σας εκτυπώσεις και σαρωμένα αντίγραφα υψηλής ποιότητας.
   

Αφαίρεση κουκκίδων

Ο Xpress M2875FD Series της Samsung αφαιρεί τις κουκκίδες που εμφανίζονται στις εικόνες, χαρίζοντας στις εκτυπώσεις σας ευκρίνεια και ομοιομορφία, ώστε να ξεχωρίζουν για την επαγγελματική τους ποιότητα.
   

Εκτυπώστε σε περισσότερα είδη χαρτιού για όλα τα είδη χρήσης

Ό,τι κι αν χρειάζεται να εκτυπώσετε, ο Xpress M2875FD Series της Samsung μπορεί να τα καταφέρει. Αυτός ο μικρός αλλά πλήρως αποδοτικός εκτυπωτής χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία μέσων, βάρους έως και 220 γραμμαρίων ανά τετραγωνικό μέτρο, όπως χαρτί, ετικέτες, κάρτες, φάκελοι, διαφάνειες και άλλα. Μπορείτε να επιλέξετε εύκολα το είδος του χαρτιού που χρειάζεστε από το δίσκο τροφοδοσίας, απολαμβάνοντας απόλυτη άνεση και ευελιξία.
   

Ένας εκτυπωτής που σέβεται τον πλανήτη, αλλά και το πορτοφόλι σας 

Μειώστε το κόστος χαρτιού και τόνερ με το πλήκτρο οικολογικής εκτύπωσης. Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία N-up (Εκτύπωση διαφορετικών σελίδων σε μία) καθώς και την εκτύπωση διπλής όψης. Έτσι εκμεταλλεύεστε πλήρως το χαρτί, χωρίς να αφήνετε καμιά λευκή σελίδα. Και με τη λειτουργία εξοικονόμησης τόνερ, μπορείτε να μειώσετε τη χρήση τόνερ και κατά συνέπεια τα συνολικά έξοδα εκτύπωσης.
   

Λειτουργία N-up

Εκτυπώστε δύο ή περισσότερες σελίδες ενός εγγράφου σε ένα φύλλο, εξοικονομώντας χαρτί.
   

Μειώστε τα έξοδά σας με το σύστημα διαχωρισμού τόνερ

Χάρη στο σύστημα διαχωρισμού τόνερ, το δοχείο τόνερ και η μονάδα απεικόνισης παρέχονται ξεχωριστά. Αυτό σημαίνει ότι θα αγοράζετε δοχείο τόνερ μόνο όταν αδειάζει, μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος λειτουργίας και το κόστος ανά σελίδα. Επιπλέον, η εγκατάσταση είναι ιδιαίτερα εύκολη κι έτσι εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα από την συντήρηση του εκτυπωτή σας. Μειώστε, λοιπόν, τον προϋπολογισμό σας, χωρίς όμως να μειώσετε τις απαιτήσεις σας.
   

Εύκολος έλεγχος και διαχείριση του εκτυπωτή σας

Το λογισμικό Easy Printer Manager της Samsung σας βοηθάει να παρακολουθείτε τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας, την κατάστασή του, την παραγγελία προμηθειών και τη λειτουργία φαξ μέσα από ένα εύχρηστο σύστημα διαχείρισης. Μπορείτε να δείτε εύκολα τις αναφορές σφαλμάτων, την κατάσταση του εκτυπωτή και τις προμήθειές του, καθώς και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του από απόσταση. Όλα αυτά παρέχονται μέσω ενός ενιαίου περιβάλλοντος χρήσης που περιλαμβάνει όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές του εκτυπωτή σας.
   

Εκτύπωση διπλής όψης

Η εκτύπωση διπλής όψης εξασφαλίζει την κατανάλωση της ελάχιστης δυνατής ποσότητας χαρτιού και τόνερ. Επιπλέον, με την οικολογική λειτουργία, η εκτύπωση των εγγράφων είναι πάντα διπλής όψης κι έτσι οι προμήθειές σας αξιοποιούνται πιο αποτελεσματικά, μειώνοντας τον περιβαλλοντικό σας αντίκτυπο.
   

Δυνατότητα δικτύωσης

Συνδέστε τον εκτυπωτή σας με διαφορετικούς υπολογιστές και άλλες συσκευές που συνδέονται μέσω ενός κοινού ρούτερ. Με τη ρύθμιση αυτή μειώνετε την κατανάλωση ενέργειας καθώς και τα χρήματα που ξοδεύετε σε συσκευές εκτύπωσης, χωρίς όμως να μειώνετε την απόδοσή σας.
   

Φορητή εκτύπωση

Εκτυπώστε ό,τι χρειάζεστε, όπου κι αν είστε Τώρα μπορείτε να εκτυπώνετε μια μεγάλη ποικιλία αρχείων, όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω μιας φορητής συσκευής. Και χάρη στη λειτουργία Google Cloud Print™, μπορείτε να εκτυπώσετε και να μοιραστείτε όλα τα email σας, τις φωτογραφίες, τα έγγραφα PDF και τα μηνύματα σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.
   

Φαξ

Χάρη στις ενσωματωμένες δυνατότητες φαξ, δεν χρειάζεστε πλέον μια ξεχωριστή συσκευή φαξ. Μπορείτε, επίσης, να στείλετε φαξ απομακρυσμένα από τις φορητές σας συσκευές, έτσι ώστε να κάνετε τη δουλειά σας από όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται να επιστρέψετε στο γραφείο ή στο σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά

Τύπος:Laser
Προτεινόμενη χρήση:Επαγγελματική χρήση
Οθόνη:LCD 2 γραμμών
Επεξεργαστής:Samsung 600 MHz
Μνήμη RAM:128 MB
Ενσύρματο δίκτυο:Ethernet 10/100Base-TX
Ασύρματο δίκτυο:No
Χωρητικότητα μέσου:250 φύλλα
Ταχύτητα αντιγραφής:Up to 28cpm in A4 (29cpm in Letter)
Ταχύτητα αποστολής φαξ:33,6 Kbps
Ταχύτητα εκτύπωσης:Έως 28 ppm Α4 | Έως 29 ppm Letter
Διπλή όψη:Αυτόματη
Εκτύπωση σε CD/DVD:No
Μέγεθος μέσου:A4 / A5 / Letter
Μέγεθος μέσου (min):76 x 127 mm
Μηνιαίος κύκλος εργασίας:12000 σελίδες
Mέγεθος μέσου (max):216 x 356 mm
Ανάλυση (Α&Μ):4800 dpi x 600 dpi
Αναλώσιμο υλικό:Τόνερ
Αυτόματος τροφοδότης:Yes
Σάρωση:4800 dpi x 4800 dpi
Τύπος μέσου:A4 / A5 / Letter / Legal / Executive / Folio / Oficio / ISO B5 / JIS B5 / Φάκελοι (Monarch, Com10, DL, C5) / Προσαρμοσμένο (76 x 127 mm - 216 x 356 mm)
Τύπος συσκευής:Αντιγραφικό / εκτυπωτής / σαρωτής / Fax
Βάρος:11.3 kg
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ):40.1 cm x 36.2 cm x 36.7 cm
Εγγύηση:1 Year HP/ Exchange


Λεπτομέρειες

  • Κατασκευαστής: Samsung
  • Μοντέλο: SL-M2875FD/SEE
  • SKU: 21746
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 216,30€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 174,44€