• Φωτοτυπικό Ricoh MP2501SP

Φωτοτυπικό Ricoh MP2501SP


Το συγκεκριμένο φωτοτυπικό είναι οικονομικό με κάθε τρόπο. Η ενεργειακή αποδοτική λειτουργία κρατά χαμηλά  το κόστος.

Το RICOH MP2501SP είναι το φωτοαντιγραφικό που λείπει από κάθε μικρομεσαία επιχείρηση, σχολείο, φροντιστήριο ή λογιστήριο.

Το μηχάνημα ΜP 2501SP είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις.

Το Α3 μαύρο και άσπρο MFP παρέχει παραγωγική και οικονομική εκτύπωση, αντιγραφή και έγχρωμη σάρωση. Οι συσκευές μπορούν επίσης να ενσωματωθούν με το λογισμικό που προσφέρει τα πάντα για την απομακρυσμένη διαχείριση.

Ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό είναι πως διαθέτει μια προσαρμόσιμη 4.3 ιντσών οθόνη αφής. Τώρα ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να απολαμβάνουν την απόδοση και την εξοικονόμηση κόστους στην εκτύπωση.

Γρήγορο και παραγωγικό φωτοτυπικό RICOH MP 2501SP

Το MP 2501SP σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε απαιτητικές διαδικασίες πιο γρήγορα. Η έγχρωμη σάρωση έως και 50 εικόνες ανά λεπτό επεκτείνει τα οφέλη του συγκεκριμένου μηχανήματος.
Εύκολο στη χρήση RICOH MP 2501SP

Ο έξυπνος σχεδιασμός μεγιστοποιεί την απόδοση και τη διαθεσιμότητα του MFP. Μια έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 ιντσών δίνει πρόσβαση αφής σε λειτουργίες. Η μπροστινή πρόσβαση σας δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσετε εμπλοκές χαρτιού εν.ω η απομακρυσμένη διαχείριση εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία. Η σχεδίασή του σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ακριβώς στο μέρος που το χρειάζεστε εξοικονομώντας χώρο.

Με μέγεθος μέχρι Α3, 2 κασέτα χαρτιού 250 φύλλων για Α4 και Α3, θύρα USB για χαμηλό κόστος εκτύπωσης αλλά και υψηλής ανάλυησης ΕΓΧΡΩΜΟ scanner είναι η αξιόπιστη λύση για όλες σας τις ανάγκες αλλά και η νέα ευανάγνωστη οθόνη κάνει ευκολότερη τη δουλειά σας.

Εξοπλισμένο με ενσωματωμένο Duplex αλλά και τον αυτόματο τροφοδότη με αναστροφή (ARDF) σας επιτρέπει να φωτοτυπήσετε πολλά αντίγραφα και με διπλή όψη για οικονομία χαρτιού αλλά και χρόνου. Η έξυπνη σχεδίαση του MP 2501SP μεγιστοποιεί την απόδοσή του ως πολυμηχάνημα.

Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου στην έγχρωμη οθόνη αφής, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να έχουνε εύκολη πρόσβαση σε εξατομικευμένες ροές εργασίας. Ο απλός σχεδιασμός του
σας επιτρέπει να αφαιρείτε μπλοκαρισμένα χαρτιά εύκολα και γρήγορα αλλά και η απομακρυσμένη διαχείριση εξασφαλίζει τη λειτουργία του μηχανήματος χωρίς προβλήματα.

Με το MP2501SP εξοικονομείτε χώρο στο γραφείο σας καθώς υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησής του οπουδήποτε επιθυμείτε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Φωτοαντιγραφικό/εκτύπωση/σάρωση
Μέγεθος χαρτιού: A3-A4
Ταχύτητα: 25 σελίδες Α4 το λεπτό (B&W)
Ενσωματωμένη Διπλή όψη στην εκτύπωση και στο φωτοαντίγραφο
Standard: Duplex
2 Κασέτες χαρτιού 250 φύλλων και ένα By-pass 100 φύλλων
Standard λειτουργία e-sort
Τροφοδότης Αντιγράφων με Διπλή όψη
Standard: Color Scanner
Συνδεσιμότητα USB 2.0
Προαιρετικά: Φαξ/Σκληρός ΔίσκοςΣχετικά αρχεία


Λεπτομέρειες

  • Κατασκευαστής: Ricoh
  • Μοντέλο: MP2501SP
  • SKU: 21954
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

Επικοινωνία για τιμή