Φωτοτυπικό Canon IR2530i


Πρόσθετες πληροφορίες
Αποδοτική παραγωγικότητα για ομάδες εργασίας από μία μόνο συσκευή πολλαπλών λειτουργιών
Η νέα σειρά ασπρόμαυρων εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών imageRUNNER 2500 επιτρέπει στις επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους την επίτευξη υψηλότερων επιπέδων παραγωγικότητας, με παράλληλη εξοικονόμηση χώρου και κόστους. Η σειρά imageRUNNER 2500 προσφέρει πληθώρα ταχυτήτων και διαμορφώσεων, καθώς και πολλαπλές δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, έγχρωμης σάρωσης και προηγμένης διανομής εγγράφων μέσω της λειτουργίας i-Αποστολής σε φακέλους δικτύου και διευθύνσεις email, από μία φιλική προς το χρήστη συσκευή.

Αυξημένη παραγωγικότητα
Η μεγάλη οθόνη αφής με τα ευέλικτα μενού αυξάνει την ευχρηστία των μοντέλων της σειράς imageRUNNER 2500, παρέχοντας στους χρήστες εξοικονόμηση χρόνου και δυνατότητα εκτέλεσης περισσότερων ενεργειών. Η λειτουργία έγχρωμης i-Αποστολής αυξάνει την παραγωγικότητα και μεταμορφώνει τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Οι χρήστες διαθέτουν τη δυνατότητα έγχρωμης σάρωσης εγγράφων άμεσα, γρήγορα και αποδοτικά, σε πληθώρα προορισμών, στους οποίους περιλαμβάνονται φάκελοι δικτύου και FTP, καθώς και διευθύνσεις email. Η προηγμένη αναζήτηση LDAP επιταχύνει και διευκολύνει τη διανομή των εγγράφων σε διευθύνσεις email, χάρη στην ταχύτατη εύρεση των διευθύνσεων, βελτιώνοντας τη ροή των εργασιών στο γραφείο. Επιπλέον, τα μοντέλα αυτά προσφέρουν την πρακτική λειτουργία εκτέλεσης εργασιών σάρωσης απευθείας σε στικ μνήμης USB.

Ταχύτατη απόκριση
Οι καθημερινές απαιτήσεις για γρήγορη παραγωγή ασπρόμαυρων εκτυπώσεων καλύπτονται χάρη στην υψηλή ταχύτητα έως 30 σελ./λεπτό, το χρόνο παραγωγής πρώτου αντιγράφου σε 5,4 δευτερόλεπτα και την εξαιρετικά γρήγορη επαναφορά των συσκευών από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα έως 2.300 φύλλων χαρτιού, αυτοί οι εκτυπωτές πολλαπλών λειτουργιών (MFP) είναι ιδανικοί για μικρές και μεσαίες ομάδες εργασίας με μεγάλο όγκο εργασιών εκτύπωσης και αντιγραφής.

Υψηλής ποιότητας παραγωγή και ευέλικτος χειρισμός υλικών εκτύπωσης

Η σειρά imageRUNNER 2500 προσφέρει κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης με ανάλυση 1200 dpi* σε μεγέθη έως A3, καθώς και τις προαιρετικές δυνατότητες συρραφής και ταξινόμησης για την τελική επεξεργασία των εγγράφων.
* Με το πρόγραμμα οδήγησης UFRII-LT.

Εξαιρετική αξιοπιστία και υποστήριξη
Η αυξημένη αντοχή και οι υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης προσφέρουν συνεχή, υψηλής ποιότητας παραγωγή και απρόσκοπτη λειτουργία.Το εργαλείο e-Συντήρησης της Canon επιτρέπει την περαιτέρω μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας μέσω της δυνατότητας τηλεδιάγνωσης, ενώ παρέχει επίσης αυτοματοποιημένες αναφορές των ενδείξεων του μετρητή και παρακολούθηση των αναλώσιμων για τη μείωση του διοικητικού κόστους. Η κορυφαία τεχνική εξυπηρέτηση και η υποστήριξη της Canon σε παγκόσμια κλίμακα παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, εκπαίδευσης και επιδιόρθωσης στις εγκαταστάσεις σας, καθώς και Συμβάσεις Προκαθορισμένου Επιπέδου Υπηρεσιών. Χάρη στις χρεώσεις ανάλογα με τη χρήση, πληρώνετε μόνο για τις εκτυπώσεις που παράγετε, χαρακτηριστικό το οποίο σας δίνει καλύτερο έλεγχο του κόστους. Η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πελατών αποτελεί προτεραιότητα της Canon, καθώς το 93%* των πελατών μας δηλώνουν ικανοποιημένοι από τον χρόνο που απαιτήθηκε για την επιδιόρθωση του εξοπλισμού τους.
*Βάσει έρευνας μετά την επίσκεψη για εκτέλεση εργασιών επιδιόρθωσης της TNS NIPO. Δεδομένα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο 2009, με συμμετοχή 16.059 πελατών.

Εύκολη διαχείριση και ενοποίηση
Όλες οι συσκευές της σειράς μπορούν να συνδεθούν εύκολα στο δίκτυο της επιχείρησής σας, ενώ προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα ενοποίησης με τα υπάρχοντα συστήματα IT, χάρη στην υποστήριξη της γλώσσας PCL και, προαιρετικά, της γλώσσας PostScript. Η λειτουργία Διαχείρισης μέσω Κωδικών Τμημάτων διασφαλίζει τις σημαντικές ρυθμίσεις και βοηθά στην παρακολούθηση και τον έλεγχο του κόστους της εκτύπωσης. Για ακόμα πιο προηγμένη ασφάλεια κατά την παραγωγή εκτυπώσεων, την παραγωγή εκτυπώσεων μόνο μετά από την πιστοποίηση του χρήστη στη συσκευή (follow me) και την παρακολούθηση του κόστους, οι συσκευές μπορούν να αναβαθμιστούν ώστε να προσφέρουν συμβατότητα με το λογισμικό uniFLOW Output Manager.

Με σεβασμό στο περιβάλλον
Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν πιστοποίηση EnergyStar και έχουν εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μόλις 1,5 Watt σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, για την εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Η εξαιρετικά παραγωγική, στάνταρ λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους και χρόνου καθώς και χαρτιού.


Βασικές Λειτουργίες Πολυμηχανήματος
    
Εκτύπωση: Standard
Φωτοαντιγραφή: Standard
Σάρωση: Standard
Fax: Προαιρετικά
Δικτυακή Εκτύπωση: Standard
Internet Fax: Standard
Network Fax: Προαιρετικά
PC Fax: Προαιρετικά


Προδιαγραφές Εκτύπωσης     
Ανάλυση Εκτύπωσης [dpi]: 1200 x 1200


Προδιαγραφές Φωτοαντιγραφής     
Χρόνος Πρώτου Αντιγράφου [δευτ.]: 5.4
Ταχύτητα Φωτοαντιγραφής (Α4) [σελ./λεπτό]: 30
Ταχύτητα Φωτοαντιγραφής (Α3) [σελ./λεπτό]: 15
Ανάλυση Αντιγραφής [dpi]: 600 x 600
Μέγιστος Επιτρεπόμενος Αριθμός Αντιγράφων: 1 έως 999
Κλίμακα Εστίασης: 25 to 400%


Διαχείριση Χαρτιού/Τροφοδοσία Τελική Επεξεργασία     

Standard Πηγές Τροφοδοσίας: Μία διπλή κασέτα
Standard Χωρητικότητα Χαρτιού [φύλλα]: 550/550
Βάρη Χαρτιού από συρτάρι [γρ./μ²]: 64 εως 90
Βοηθητικός Δίσκος Τροφοδοσίας (Bypass) Βάρη Χαρτιού [φύλλα φύλλα γρ./μ²]: 100
Μέγιστο Μέγεθος Πρωτοτύπων: A3
Μέγεθος Εκτύπωσης (ελάχιστο/μέγιστο): 99 x 148 A3
Διπλή Όψη: Αυτόματη
Αυτόματος Τροφοδότης Διπλής Όψεως (DADF): Standard
Μέγιστο Πλήθος Πρωτοτύπων: 50 φύλλα A4, A4R, A5, A5R 25 φύλλα A3
Βάρος Χαρτιού Μονή όψη: 37 εως 128 γρ./μ²
Διπλή όψη: 50 εως 128 γρ./μ²
Συμβατά Λειτουργικά Συστήματα: Win 2000, XP, Server 2003, Vista, Server 2008, 7, Mac OS X 10.4+, Linux
USB Θύρα: Std USB 1.0, std 2.0 (host)
Θύρα Δικτύου: Std Ethernet
Τύπος: 10/100BaseTX


Φυσικά Χαρακτηριστικά     

Επεξεργαστής: Canon Custom Processor, 400MHz
Σύστημα: 512-MB RAM/512-MB RAM
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): 806 mm x 565 mm x 680 mm
Βάρος: 77.5 kg
Τροφοδοσία Ρεύματος: 220-240 V, 4.2 A
Energy-Save: Ναι
Οθόνη Χειρισμού: Πληκτρολόγιο & Οθόνη
Energy-Save: Ναι
Χρόνος Προθέρμανσης: 30 δευτ.Σχετικά αρχεία


Λεπτομέρειες

  • Κατασκευαστής: Canon
  • Μοντέλο: IR 2530i
  • SKU: 21952
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

Επικοινωνία για τιμή