Πληκτρολόγιο HP K2500 Wireless


Σας αρέσει το tablet σας, αλλά σας λείπει το πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους; Η λύση είναι το ασύρματο πληκτρολόγιο HP K2500 με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης. Περιλαμβάνει πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο και αποκλειστικές συντομεύσεις πληκτρολογίου και είναι άμεσα συμβατό με τα Windows 8, ενώ παρέχει ακόμα μεγαλύτερη άνεση καθώς είναι αδιάβροχο, αθόρυβο και έχει σχεδίαση χαμηλού προφίλ. Τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε αλλά βελτιωμένα!


Χαρακτηριστικά:

Το πληκτρολόγιο αυτό διαθέτει λεπτό προφίλ, βολική ελαφριά κλίση, τη γνώριμη σχεδίαση ενός πληκτρολογίου κανονικού μεγέθους και πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο, αποτελώντας την ιδανική λύση εισαγωγής κειμένου και αριθμών.
Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μαγεία των Windows 8 χρησιμοποιώντας τις συντομεύσεις πληκτρολογίου. Αυτά τα πλήκτρα πρόσβασης σας δίνουν τη δυνατότητα να εκτελείτε τις καθημερινές εργασίες σας γρήγορα, ενώ μπορείτε ακόμα και να τα προγραμματίσετε ώστε να εκτελούν προσαρμοσμένες λειτουργίες.
Το εύχρηστο USB Nano dongle παρέχει βολική ασύρματη σύνδεση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το συνδέσετε. Απολαύστε την ελευθερία που παρέχει η αξιόπιστη σύνδεση εμβέλειας έως 10 m (30 ποδών).
Καθίστε σε απόσταση. Καθίστε κοντά. Κοιτάξτε προς τα κάτω. Κοιτάξτε μπροστά. Οι ρυθμιζόμενες βάσεις του πληκτρολογίου σάς δίνουν τη δυνατότητα να πληκτρολογείτε με απόλυτη άνεση, ρυθμίζοντας την κλίση όπως ακριβώς θέλετε.
Συμβατό με Windows XP/Vista/7/8.


Λεπτομέρειες

  • Κατασκευαστής: Hewlett Packard
  • Μοντέλο: E5E78AA#AB7
  • SKU: 22407
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 20,70€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,69€