Οθόνη Philips V-line LED 193V5LSB2/10 18.5"


Περιγραφή

 • Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.
 • Το SmartControl Lite είναι το επόμενης γενιάς λογισμικό ελέγχου οθόνης GUI που βασίζεται σε τρισδιάστατα εικονίδια. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν με ακρίβεια τις περισσότερες παραμέτρους της οθόνης με το ποντίκι, όπως το χρώμα, τη φωτεινότητα, τη βαθμονόμηση της οθόνης, τα πολυμέσα, τη διαχείριση αναγνωριστικών, κ.λπ.
 • To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και βίντεο ή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.
 • Οι οθόνες Philips με οπίσθιο φωτισμό LED δεν περιέχουν υδράργυρο, ο οποίος συγκαταλέγεται στις πιο τοξικές φυσικές ουσίες και είναι βλαβερός τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα. Έτσι, είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους, από την κατασκευή μέχρι την απόρριψη.
 • Συνδεσιμότητα μέσω VGA, Συμβατότητα Plug & Play με DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 7, Windows 8
 • Διαθέτει επίσης κλειδαριά Kensigton και Στήριγμα Vesa 100x100 mm, Διαθέσιμες γλώσσες : ΠορτογαλικάΒραζιλίας, Τσεχικά, Ολλανδικά, Αγγλικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ουγγρικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεάτικα,Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Απλοποιημένα κινέζικα, Ισπανικά, Σουηδικά, Παραδοσιακά Κινέζικα, Τούρκικα, Ουκρανική.
 • Η οθόνη υπολογιστή Philips V-line 193V5LSB2 είναι ιδανική για τον χώρο εργασίας ή το σπίτι για την καθημερινή σας ψυχαγωγία.


Τεχνικές Προδιαγραφές

Τεχνολογία: LED
Μέγεθος οθόνης: 18.5" - widescreen
Τεχνολογία 3D: No
Ρυθμός ανανέωσης: 60 Hz
Μέγιστη ανάλυση: 1366 x 768
Απεικόνιση: 16:9
Βήμα κουκίδας: 0.3 mm
Φωτεινότητα εικόνας: 200 cd/m2
Aντίθεση εικόνας: 700:1 / 10000000:1 (SmartContrast)
Χρόνος απόκρισης: 5 ms
Γωνία Θέασης (Ορ./Κάθ.): 90 / 65
Υποστήριξη χρώματος: 16.7 million colors
Είσοδος σήματος: VGA
Έξοδος ήχου: No
Θύρα FireWire: No
Θύρα HDMI: No
Θύρα DVI: No
Ηχείο(α): No
Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Kensigton Lock
Προσαρμογή θέσης: Κλίση: -3/+10 μοίρες
Πηγή τροφοδοσίας: AC 100/240 V ( 50/60 Hz )
Κατανάλωση ενέργειας: 8.76 Watt
Πρότυπα συμμόρφωσης: BSMI, Σήμανση CE, cETLus, FCC Κλάση B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TUV/ISO 9241-307, WEEE
Περιβαλλοντικά πρότυπα: ENERGY STAR Qualified, EPEAT® Silver, RoHS
Χρώμα: Μαύρο
Πρότυπο VESA: 100 x 100 mm
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 43.7 cm x 33.8 cm x 17 cm - με βάση
Βάρος: 2.15 kg
Αποκωδικοποιητές: No
Δέκτης TV: No
Εγγύηση: 2 years onsite


Λεπτομέρειες

 • Κατασκευαστής: Philips
 • Μοντέλο: 193V5LSB2/10
 • SKU: 21438
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 83,20€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 67,10€