Οθόνη Philips V-Line Full HD IPS 243V7QJABF/00 23.8"


Περιγραφή

 • Οι οθόνες IPS χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία που σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής στις 178/178 μοίρες, ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Σε αντίθεση με τις τυπικές οθόνες TN, οι οθόνες IPS σάς προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα. Έτσι, είναι ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, ταινίες και περιήγηση στον ιστό, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και ομοιόμορφη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.
 • Η ποιότητα της εικόνας έχει μεγάλη σημασία. Οι κλασικές οθόνες προσφέρουν αρκετά καλή ποιότητα, αλλά θέλετε κάτι παραπάνω. Αυτή η οθόνη προσφέρει βελτιωμένη ανάλυση Full HD 1920 x 1080. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε ευκρινείς λεπτομέρειες με ποιότητα Full HD σε συνδυασμό με υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση και ζωντανά χρώματα, για πραγματικά ρεαλιστικές εικόνες.
 • Οι νέες οθόνες Philips διαθέτουν πολύ στενό περίγραμμα περιορίζοντας τους περισπασμούς και προσφέροντας μέγιστο μέγεθος προβολής. Ειδικά κατάλληλη για ρύθμιση πολλών οθονών, όπως για παιχνίδια, graphics design και επαγγελματικές εφαρμογές, η οθόνη εξαιρετικά λεπτού πλαισίου σας δίνει την αίσθηση ότι χρησιμοποιείτε μία μεγάλη οθόνη.
 • To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και βίντεο ή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.
 • Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σάς επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Γραφείο, Φωτογραφία, Ταινία, Παιχνίδι, Οικονομία κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε. Ανάλογα με την επιλογή σας, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο, για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σάς προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!
 • Λόγω του τρόπου με τον οποίο ελέγχεται η φωτεινότητα στις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό LED, ορισμένοι χρήστες παρατηρούν ένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη, το οποίο μπορεί να κουράσει τα μάτια. Η τεχνολογία Philips Flicker-Free εφαρμόζει μια νέα λύση για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, μειώνοντας το τρεμόπαιγμα και προσφέροντας μια πιο άνετη προβολή.
 • Σύμφωνα με μελέτες, ακριβώς όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, έτσι και το μπλε φως μικρού μήκους κύματος που εκπέμπεται από τις οθόνες LED μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα μάτια και να επηρεάσει την όραση με την πάροδο του χρόνου. Αναπτυγμένη με γνώμονα την ευεξία, η λειτουργία LowBlue της Philips χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία λογισμικού για τη μείωση του επιβλαβούς μπλε φωτός μικρού μήκους κύματος.
 • Δύο ηχεία στερεοφωνικού ήχου ενσωματωμένα σε μία οθόνη. Στραμμένα προς τα εμπρός, είναι ορατά. Στραμμένα όμως προς τα κάτω, προς τα επάνω ή προς τα πίσω, ανάλογα με το μοντέλο και τη σχεδίαση, δεν είναι ορατά.
 • Με μια πληθώρα δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, αυτές οι οθόνες της Philips είναι εξοπλισμένες με πολλές επιλογές σύνδεσης, όπως VGA, DisplayPort και υποδοχή σύνδεσης HDMI γενικής συμβατότητας, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μη συμπιεσμένο περιεχόμενο βίντεο και ήχου υψηλής ανάλυσης. Οι συνδέσεις USB εξασφαλίζουν κορυφαία ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων σε συνδυασμό με καθολική συνδεσιμότητα. Ανεξάρτητα από την πηγή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η οθόνη της Philips που αγοράσατε δεν πρόκειται να σας φανεί ποτέ ξεπερασμένη!


Τεχνικές προδιαγραφές

Εικόνα/Οθόνη

Οθόνη LCD: Τεχνολογία IPS
Τύπος οπίσθιου φωτισμού: Σύστημα W-LED
Μέγεθος Πίνακα: 23,8 ίντσες / 60,5 εκ.
Πραγματική περιοχή προβολής: 527,04 (Οριζ.) x 296,46 (Κατακόρ.)
Αναλογία Εικόνας: 16:9
Βέλτιστη ανάλυση: 1920 x 1080 στα 60 Hz
Πυκνότητα pixel: 93 PPI
Χρόνος απόκρισης (τυπικός): 5 ms (GtG)*
Φωτεινότητα: 250  cd/m²
SmartContrast: 200.000.000:1
Λόγος αντίθεσης (τυπικός): 1000:1
Γωνία προβολής: 178º (H) / 178º (V) @ C/R > 10
Χωρίς τρεμόπαιγμα: Ναι
Χρώματα οθόνης: 16,7 M
Συχνότητα σάρωσης: 30 -83 kHz (Ο) / 56 -76 Hz (Κ)
Λειτουργία LowBlue: Ναι
sRGB: Ναι

Βάση
Κλίση: -5/20  μοίρες

Διαστάσεις
Προϊόν με βάση (χιλ.): 540 x 415 x 209  χιλιοστά
Προϊόν χωρίς βάση (χιλ.): 540 x 325 x 45  χιλιοστά
Συσκευασία σε χιλ. (ΠxΥxΒ): 588 x 465 x 115  χιλιοστά

   
Περιεχόμενα συσκευασίας
Οθόνη με βάση
Καλώδιο D-Sub, καλώδιο ήχου, καλώδιο τροφοδοσίας
   
Συνδεσιμότητα
Είσοδος σήματος: VGA (Αναλογικό) HDMI (ψηφιακό, HDCP) DisplayPort 1.2
Είσοδος συγχρονισμού: Ξεχωριστός συγχρονισμός Συγχρονισμός Πράσινου
Ήχος (είσοδος/έξοδος): Είσοδος ήχου PC Έξοδος ακουστικών

Άνεση
Ενσωματωμένα ηχεία: 2W x 2
  
Βάρος

Προϊόν με βάση (κιλά): 3,50  κ.
Προϊόν χωρίς βάση (κιλά): 3,08  κ.
Προϊόν με συσκευασία (κιλά): 4,82  κ.


Λεπτομέρειες

 • Κατασκευαστής: Philips
 • Μοντέλο: 243V7QJABF/00
 • SKU: 23013
 • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
 • 161,90€

 • Χωρίς ΦΠΑ: 130,56€